Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Dosar penal din cauza băuturii


Un bărbat de 39 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii vrânceni pentru că s-a urcat la volanul unui autoturism deși avea permisul de conducere suspendat.
Dănuț Anghel a fost oprit în trafic pe 23 aprilie a.c., de polițiștii de la Vidra. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. La prima probă, alcoolemia din sânge a fost de 1,00 la mie alcool pur în sânge, iar la cea de-a doua de 0,85. Pentru fapta sa, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere în perioada 23 aprilie – 20 august.
În iunie, bărbatul a fost oprit în trafic pe Bulevardul București din Focșani, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat. La verificări, oamenii legii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. El a motivat că a mers pe o distanță foarte scurtă și a mai spus că știa că acest drept i-a fost interzis. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Dănuț Anghel este recidivist.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?