Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Arest menţinut pentru patronul „Aristocrat“


Stelian Mocanu, patronul clubului Aristocrat, judecat la Tribunalul Neamț pentru trafic de minori, va rămâne în arest.
Soția acestuia, Mirabela Mocanu, care este cer-cetată în aceeași cauză, spune că judecătorii au menținut și de această dată starea de arest a soțului său și că vor face recurs. „Au fost prezenți la proces și martorii din lucrări. Au fost audiați doi verișori ai unei părți vătămate care au spus că verișoara lor a lucrat la noi dar n-au știut mai multe detalii. Au mai spus doar că în perioada cât a lucrat a mai plecat dar apoi s-a întors. Martorii au mai spus că la urmărirea penală li s-au luat declarații la domiciliu. Vom face recurs la menținerea stării de arest”, ne-a spus Mirabela Mocanu. Reamintim că Stelian Mocanu este acuzat că ar fi obligat câteva dansatoare din clubul său să se prostitueze.
În rechizitoriu se arată că dansatoarele, printre care se aflau și minore, erau bătute de Stelian și obligate să întrețină relații se-xuale cu clienții.
O oră de sex costa 100 de euro. Potrivit anchetatorilor, două dintre fete au reușit să fugă și să depună plângere la IPJ Neamț. Procurorii mai spun că una dintre dansatoare îl acuză pe patron și că ar fi violat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?