Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Cu maşina în albia râului Zăbala


Un bărbat din Nereju a plonjat cu autoturismul pe care îl conducea în albia râului Zăbala. Marți, la ora 14, pe DC 105, Åžtefan N., de 44 de ani, din Nereju, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nea-tenției a pierdut controlul asupra vola-nului și s-a răsturnat în albia râului Zăbala. Åžoferul mașinii a scăpat cu răni ușoare, în timp ce pasagerul din dreapta, Ionel B., de 44 de ani, a fost rănit grav.
În aceeași zi, un alt accident s-a produs în afara municipiului Adjud. Ionuț S., de 25 de ani, din Homocea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina în șanț. Åžoferul nu a pățit nimic, iar Safta B., de 51 de ani, care se afla în mașină, a fost rănită ușor.
La Focșani, Nicolae O., de 44 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus de Constantin M., de 71 de ani, din Cârligele, și l-a accidentat ușor.
Åži la Spulber, un focșănean neatent a derapat într-o curbă și a ajuns cu mașina în șanț. Din fericire, șoferul nu a fost rănit grav. În toate aceste cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele, după care vor lua măsurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?