Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Căldură cu program


Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, a precizat, ieri, că agentul termic de la ENET către caloriferele cetățenilor va fi furnizat cu program, între orele 16.00 și 8.00 dimineața.
Astfel, în funcție de temperaturile exterioare înregistrate în ultimele zile, administrația locală a hotărât că acest program este cel ideal, ținând cont și de intrarea la cursuri a elevilor. „Am stabilit acest program pentru ca elevii să găsească o tempe-ratură ideală în sălile de curs”, a afirmat Bacinschi.
Programul parțial de furnizare a căldurii va fi menținut până când temperaturile exterioare vor scădea sub 8-9 grade Celsius.
Totodată, primul gospodar al municipiului Focșani a adăugat că a apărut o defec-țiune în zona străzii Independenței, defec-țiune care va fi remediată în scurt timp, astfel că populația va putea beneficia de confort în locuințe. „Rețeaua secundară a ENET trece pe o proprietate privată și am negociat cu proprieta-rul să ne dea voie să trecem la reparații. În scurt timp se va remedia”, a explicat edilul.
Dacă temperatura exterioară va scădea sub pragul precizat de primarul Decebal Bacinschi, furnizarea agentului termic va fi trecută pe program non-stop.
Furnizorul de energie termică, ENET SA, a reușit de curând să achite o parte din datoriile către GDF Suez, so-cietatea furnizoare de gaze, printr-o recapitalizare de la bugetul local.
Astfel, furnizarea non-stop a căldurii nu ar trebui să fie o problemă pentru primărie sau ENET. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?