Ingrediente:
carne de pui (eu am folosit ciocănele)
1-2 morcovi
5-6 cartofi roșii
1 ceapă mai mare
3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
sare, piper după gust
pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Carnea se spală, ceapa se taie mărunt și se pune la călit în puțin ulei. Adăugăm și carnea de pui și lăsăm până se albește. Punem boiaua și călim 1-2 min. Punem apă cât să acopere bine bucățile de carne și lăsăm la fiert timp în care curățăm cartofii și morcovul, cartofii îi tăiem cubulețe nu prea mici iar morcovul rondele și punem peste carnea înăbușită. Lăsăm la foc mic să se pătrundă bine legumele și carnea. Asezonăm cu sare, piper și când e gata punem și pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună!