Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Doliu în familia lui Ionică Serea


Tatăl fostului arbitru Ionică Serea a decedat luni seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea brașoveană Hărman. Familia Serea, împreună cu alte persoane, se întorcea de la o nuntă, de la Timișoara. În localitatea brașoveană, tatăl fostului arbitru a coborât din mașină și s-a angajat în traversarea străzii cu intenția de a ajunge la o casă din vecinătate, pentru a întreba pe cineva dacă sunt sau nu pe drumul cel bun, spre Focșani. Ionel Serea nu a mai apucat să ajungă pe partea cealaltă a străzii, el fiind lovit în plin de un autoturism condus de Vasile T., de 37 de ani, din Brașov.
Într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov se arată că vinovat de producerea accidentului se face chiar tatăl fostului arbitru. „În data de 01.11.2010, în jurul orei 18.45, pe D.N.11, la km 7+600m, în comuna Hărman, S. Ionel, 73 ani, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și nesemnalizat, fiind surprins și accidentat mortal de un autoturism”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.
Cadavrul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar în cursul zilei de ieri, fiul său, Ionică Serea, a plecat de la un proces, de la Pitești, direct la Brașov pentru a-și aduce tatăl acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?