Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Încă o cruce pe Drumul European


Drumul European E 85 a mai luat o viață. Un grav accident de circulație s-a produs vineri seara, la ora 19.15, în comuna Domnești. În urma acestuia, o persoană a murit și o alta a fost rănită ușor.
Polițiștii spun că Dumitru N., de 59 de ani, din Adjud, în timp ce conducea o autoutilitară marca Dacia, din cauza nea-tenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autotractor marca Volvo cu semiremorcă, care era oprit pe prima bandă. De aici și până la dezastru, nu a mai fost decât un pas. După ce s-a izbit de autotractor, Dacia a fost proiectată pe banda a doua, unde a fost acroșată de un autoturism marca BMW, condus regulamentar de Alfred G., de 25 de ani, din Suceava. Åžoferul neatent nu a pățit nimic, în schimb, pasagerul din dreapta, Ion P., de 44 de ani, din Adjud, a murit.
Mulți spun despre locul din dreapta față că este locul mortului, iar de această dată, zicala   s-a adeverit. De asemenea, conducătorul autotractorului marca Volvo, Ion N., de 44 de ani, din comuna Poșta Câlnău, județul Buzău, a fost rănit ușor. După accident, cele trei mașini implicate au rămas pe partea caro-sabilă, ceea ce a făcut ca traficul în zonă să fie oprit până la finalizarea cercetărilor la fața locului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a  stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și totodată, a fost întocmit și dosar penal.
Un alt accident s-a produs tot vineri, tot pe DN 2 E85, pe raza localității Garoafa. Alexandru G., de 31 de ani, din Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca Renault pe direcția Tișița-Focșani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire a autoturismului marca Dacia Logan și la revenirea pe bandă   l-a acroșat, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerelor Elena S., de 24 ani și Stela O., de 21 ani, ambele din municipiul Botoșani.
Sâmbătă, la ora 15.00, Marin C., de 55 de ani, din Odobești, în timp ce conducea un moped, fiind în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat pe asfalt, rănindu-se ușor. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a  produs accidentul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?