Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Martiş în arest, Serea în libertate


Cererea de liberare condiționată sub control judiciar a lui Marius Martiș a fost respinsă, ieri, ca neîntemeiată de magistrații Tribunalului Argeș.
Chiar dacă în dosarul infracțiunilor de corupție din fotbal, Martiș este judecat pentru complicitate la luare și dare de mită, este singurul care mai este arestat în cauză. „S-a respins ca neîntemeiată cererea de eliberare condiționată sub control judiciar formulată de Marius Marian Martiș. Cu drept de recurs în 24 de ore”, a precizat unul dintre reprezentanții Biroului de Presă al Tribunalului Argeș.
Săptămâna trecută, Ionică Serea a formulat o asemenea cerere care a fost respinsă de magistrații Tribunalului Argeș. Fostul arbitru a reușit însă să convingă completul de recurs de la Curtea de Apel Pitești și în prezent este judecat în stare de libertate. În timp ce Gheorghe Cornel Penescu, Liviu Făcăleață și Ionică Serea sunt liberi, singurul care rămâne în arest este Martiș.
Reamintim că cei doi foști arbitri vrânceni au fost arestați la data de 30 aprilie a.c..
Potrivit anchetatorilor, Serea ar fi primit 21.000 de dolari de la Gheorghe Cornel Penescu, prin intermediul lui Martiș și a lui Liviu Făcăleață. La primul termen de judecată, atât Serea cât și Martiș au susținut că sunt nevinovați. La același termen au fost audiați Gheorghe Cornel Penescu, finanțatorul FC Argeș, Liviu Făcăleață, dar și alți arbitri asistenți.
Inculpații se vor întâlni cu judecătorul pentru un nou termen de judecată pe fondul cauzei, în data de 5 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?