Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Focşănean implicat într-un accident la Buzău


Åžoferul unui microbuz nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se afla înaintea sa și a intrat în coliziune cu acesta. Accidentul s-a produs ieri dimineață, în afara localității Zărnești din județul Buzău. Din cercetările efectuate de echipa operativă a rezultat că, în timp ce se deplasa cu un microbuz către Buzău, un bărbat de 35 de ani, din Focșani, nu a păstrat o distanță de siguranță față de o mașină ce era condusă în același sens de către un buzoian de 31 de ani și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 56 de ani, pasageră în a doua mașină, care a suferit leziuni ce nu au impus internarea. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Åži un bătrân de 77 de ani, din Tulnici a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un moped. Accidentul s-a produs la ora 16.25, pe DN 2D. Constantin B., de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenției l-a acroșat și accidentat grav pe Culiță F., care se deplasa pe marginea străzii în aceeași direcție de mers. Bătrânul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri me-dicale iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face și încadrarea juridică a faptei. În aceeași zi, un alt accident s-a produs pe strada Piața Gării, din Focșani. Marius A., de 26 de ani, în timp ce conducea un autotu-rism marca Dacia a acroșat-o și accidentat-o ușor pe Olguța M., de 40 de ani, din Gugești, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face și încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?