Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Plângeri penale împotriva lui Anastase şi a lui Voinescu


PSD a depus la Parchet plângeri penale împotriva Robertei Anastase, președintele Camerei Deputaților, și a lui Sever Voinescu, secretar de ședință la votarea Legii pensiilor. „Trebuie să plătească penal pentru ceea ce au făcut cu o lege esențială, legea pensiilor, pe care au încercat să o treacă furând votul. Au recunoscut acest furt, dar eu cred că nu este de ajuns că au recunoscut acest furt și trebuie să plătească pentru comportamentul lor ilegal și criminal împotriva a șase milioane de români”, a declarat Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD.
Moldovan a mai spus că așteaptă ca instituțiile statului să facă cercetări. „Reprezentanții actualului partid de guvernământ, care nu mai au nicio limită, au dus abuzul la un nivel ridicat. Vom merge până la capăt cu aceste demersuri pentru a opri acest comportament ilegal și criminal din partea doamnei Roberta Anastase și a domnului Sever Voinescu”.
Plângerea penală împotriva Robertei Anastase a fost depusă pentru abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals și fals în declarații pu-blice.
Pe Sever Voinescu, PSD îl acuză pentru numărarea voturilor de la Legea pensiilor, el fiind secretar de ședință atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?