Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Dispărut de aproape o lună


Un bărbat din Biliești a dispărut de acasă în urmă cu o lună și de atunci nu s-a mai întors. Traian Popa, de 52 de ani a fost văzut ultima dată în seara zilei de 28 august.
Persoanele care l-au văzut atunci le-au spus rudelor că bărbatul purta o pereche de pantaloni scurți, un maiou și o pereche de șlapi de culoare neagră. De  atunci, nimeni nu l-a mai văzut iar rudele acestuia se tem să nu fi murit pe undeva sau să se fi înecat în Siret, mai ales că obișnuia să consume băuturi alcoolice. O verișoară a bărbatului a povestit că a mers cu câteva rude să-l caute pe bărbat dar nu au găsit nimic. „Rudele au anunțat dispariția la poliția din localitate, dar a trecut o lună și totuși nu a fost găsit. Chiar dacă are scăpările lui nu-l putem lăsa așa. Poate a murit pe undeva, trebuie să-l găsim. Cei care l-au văzut atunci spun că era îmbrăcat sumar, dar nu am prea multe date pentru că eu nu locuiesc acolo. Am mers și l-am mai căutat prin pădure atât cât am putut dar nu am găsit nimic. S-o fi înecat prin Siret, nu știu ce să spun. Cei de la poliția din localitate au spus că mai așteaptă, poate revine, că doar nu este copil și nici persoană cu probleme psihice și poate a plecat pe undeva. Problema este că nu prea avea pe unde să plece și a trecut totuși o lună de atunci și nu s-a întâmplat nimic. El nu a mai plecat niciodată până acum ca să putem spune că este ducaci și o să revină”, a declarat Margareta Popa, o rudă a persoanei dispărute.
Cazul a fost adus la cunoștința polițiștilor de la Biroul de Poliție Rurală și la câteva zile de la anunțarea dispa-riției, fișa acestuia a fost băgată în baza de date și de fiecare dată când s-a găsit un cadavru neidentificat s-a verificat dacă ar putea fi persoana dispărută de la Biliești. Persoanele care l-au văzut pe bărbatul din imagine sunt rugate să sune la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul de telefon 0237.207.164.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?