Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Portocaliii s-au cam săturat de aerele lui Alin Trăşculescu


Nu este adevărat că portocaliii nu-l mai suportă deloc pe Alinuș Tralala. Nu pentru că ar fi mai deștept ca ei, ci pentru că și-a cam luat nasul la purtare. Degeaba, susțin gurile rele.
Cică Alinuș al nostru se poartă tare urât cu ai săi colegi de partid și îi tratează de sus atunci când este abordat. Subordonații s-au cam săturat de aerele lui și vor să o pună de o grevă. Unii îl sapă, alții vor să-și ia tălpășița și să plece din partid. Ä‚ia de vor să-l sape pun paie pe foc și le spun celor care au    urechi să audă că de nu îi era legea electorală favorabilă, Alinuș nu ieșea deputat nici în ruptul capului. Åži au dreptate, că doar a ieșit parlamentar în urma redistribuirii voturilor la nivel național.

Nu este adevărat că unii jandarmi se poartă cu prostituatele ca și cum acestea ar fi cele mai bune amice ale lor. Oamenii răi spun că, zilele trecute, pe la amiază, doi jandarmi parcaseră mașina de serviciu pe drumul care duce spre Vulturu. În compania lor, două domnișoare care prestează servicii… sexuale pe Drumul European E85. Jandarmii se hlizeau la ele, ele la jandarmi și își șopteau cuvinte. Acuma, nimeni nu a putut jura că vorbele ar fi fost de amor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?