Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Tânăr mort lângă o betonieră


Joi, la ora 17.00, polițiștii din Focșani au fost anunțați de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani despre faptul că la unitatea lor a ajuns decedat un tânăr de 22 de ani. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că băiatul se numește Daniel D., și lucra ca zilier la construcția unei case din Urechești.
Polițiștii spun că în timp ce se afla în apropierea unei betoniere i s-a făcut rău și a căzut din picioare. La fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță care l-a preluat pe tânăr dar acesta a murit la scurt timp.
Cadavrul băiatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Medicii de pe ambulanța care s-a deplasat la fața locului l-au găsit pe tânăr pe iarbă, în apropierea drumului european lângă o benzinărie. „Echipajul de pe ambulanță l-a găsit pe tânăr întins pe iarbă, lângă benzinărie. Când medicii au ajuns la fața locului acesta era în stop cardio-respirator și nu avea puls. Manevrele de resuscitare au fost efectuate până când a ajuns la UPU dar tânărul nu a răspuns la acestea”, a declarat medicul Cristina Ciocan, director medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.
De asemenea, în aceeași zi, polițiștii din Focșani au fost sesizați, tot de medicii de la UPU, că o femeie a decedat.
Echipa de cercetare a stabilit că femeia decedată se numește Păuna L. și avea 82 de ani. Cadavrul prezenta la nivelul antebrațelor plăgi deschise și a fost transportat la SML Vrancea pentru necropsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?