Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Stâlpi atârnaţi de cabluri


Doi stâlpi din lemn, care susțin rețeaua de telefonie fixă a Romtelecom din satul Pietroasa, comuna Câmpineanca, stau să cadă peste cei care trec pe stradă. Stâlpii stau atârnați de cabluri de mai bine de o lună, iar în tot acest timp, nimeni nu a luat nicio măsură.

Persoanele care locuiesc pe strada cu pricina spun că au făcut sesizare la Romtelecom, numai că pro-blema nu a fost rezolvată. Potrivit acestora, la fața locului s-ar fi deplasat o echipă, care a constatat problema și… cam atât. Nimeni nu a venit să ridice cei doi stâlpi, care pot să cadă peste vreun trecător în orice moment. „Este ca la loto. Cad astăzi sau cad mâine? Stau înclinați așa de  ceva vreme, dar văd că nimeni nu vrea să remedieze situația. Eu nu am telefon, dar asta nu înseamnă că nu mă pot trezi cu stâlpul în cap, când trec pe stradă. Mereu trebuie să o iau pe partea cealaltă a drumului pentru că îmi este teamă. Nu se știe când cedează de tot. Am înțeles că s-a făcut sesizare, dar nu s-a întâmplat nimic. Chiar dacă stâlpii sunt de la Romtelecom, putea și domnul primar să facă demersuri ca să vină cineva și să-i stabilizeze. Pot să cadă în orice moment peste vreun om sau vreo mașină care trece pe stradă și atunci să văd cine va fi tras la răspundere. Da… așa-i la noi. Până nu se întâmplă vreo nenorocire, nu i-a nimeni nicio măsură”, a declarat una dintre persoanele care locuiesc pe strada respectivă.
Primarul comunei Câmpineanca, Åžtefan Paraschiv, susține că a făcut și el sesizare la Romtelecom. I s-a promis că problema va fi remediată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. „Am făcut și noi sesizare către Romtelecom cu privire la această situație. Sesizarea din partea primăriei a fost făcută săptămâna trecută și ni s-a spus că problema va fi remediată. Sunt stâlpi din lemn, vechi, și au cedat. Sperăm să vină cineva și să remedieze problema cât mai repede, pentru că este posibil să cadă de tot și să surprindă pe cineva”, a spus Åžtefan Paraschiv.

Stâlpii vor fi înlocuiți

Deși localnicii și primarul comunei susțin că reprezentanții companiei de telefonie fixă au fost anunțați despre problemă, aceștia din urmă spun că nu a fost înregistrată nicio sesizare în acest sens. Ieri, după ce au fost contactați de reporterii noștri, o echipă de la Romtelecom a mers în teren pentru a face verificări. „Nu avem nicio sesizare înregistrată cu privire la această situație. Astăzi (ieri-n.r), o echipă a mers în teren pentru a face verificări.  Stâlpii vor fi înlocuiți în cursul zilei de luni”, a precizat Roxana Mihul, din cadrul biroului de relații publice al Romtelecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?