Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Europarlamentari şi analişti politici la Şcoala de Vară a TSD Vrancea


Åžcoala de Vară a TSD Vrancea a debutat, ieri după-amia-ză, deschiderea fiind făcută de deputatul Cristian Dumitrescu, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și președintele TSD Vrancea și viceprimarul municipiului Focșani, Bogdan Matișan. Astăzi, la Åžcoala de Vară vor participa europarlamentarii Adriana Å¢icău, Adrian Severin, senatorul Ecaterina Andronescu și analistul economic Ilie Åžerbănescu.
Mesajul președintelui PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost prezentat de Dragoș Bîrlădeanu, care a precizat că liderul social democrat a trebuit să participe la ședință în București. „Urez succes Åžcolii de Vară și sper ca de la distinșii invitați să învățați cât mai multe lucruri bune”, se arată în mesajul liderului PSD.
Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a arătat că România este afectată de o gravă criză economică amplificată de incompetența guvernanților PDL iar social democrații trebuie să prezinte programe credibile de ieșire din această situație. „PSD trebuie să pregătească și să prezinte un program de măsuri de ieșire din criză atât pentru perioada imediat următoare când PSD ar putea prelua guvernarea dar și pentru 2012. România este afectată de o gravă criză economică care a fost amplificată de incompetența guvernanților PDL și la care trebuie găsite soluții. În această iarnă, românii vor avea mari dificultăți în a-și plăti facturile iar PSD trebuie să prezinte programe credibile de ieșire din criză. România ar fi putut ieși rapid din criză dacă Guvernul ar fi luat măsuri care să ducă la diminuarea sau eradicarea economiei subte-rane care ar fi rezolvat toate problemele economice ale României”, a afirmat deputatul Cristian Dumitrescu. Deputatul PSD vrea ca Åžcoala de vară a TSD Vrancea să se dezvolte în fiecare an astfel încât să ajungă la nivel european iar aici să participe tineri socialiști din toate țările Uniunii Europene.

Concurs pentru tinerii social democrați

Cele mai bune întrebări și interpelări venite din partea tinerilor social democrați vor fi premiate de organizatori.

Premiul I – O excursie la Parlamentul European din Bruxelles
Premiul II – Un telefon mobil
Premiul III – Trei tineri  vor fi invitați la Camera Deputaților, unde vor petrece o zi alături de deputatul Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?