Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Femeile britanice, cele mai respingătoare din lume


Femeile britanice sunt considerate cele mai urâte din lume, lipsite de maniere și în general de-a dreptul respingătoare, conform unui sondaj ale cărui rezultate sunt preluate de cotidianul britanic Daily Mail. Consumă prea multă bere cot la cot cu bărbații, vorbesc vulgar, flatulează în public cu indiferență, sunt total lipsite de simț estetic vestimentar și dimineața le găsești adormite prin șanțuri – cam aceasta este imaginea de care ‘se bucură’ femeile din Regatul Unit, conform unui sondaj internațional.
Reprezentantele sexului frumos din Marea Britanie sunt de asemenea considerate a fi neîngrijite, supraponderale și cu tatuaje urâte, purtând cu mândrie haine care le sunt prea mici, lăsând să se vadă excesul de grăsime.
În sondajul lansat pe internet de site-ul Real Holiday Reports brita-nicelor la revine ‘onoarea’ primului loc în topul celor mai respingătoare femei cu 22,4% din voturi, fiind urmate de americance cu 16,7% din voturi. Locul trei le-a revenit germancelor cu 15,7% din voturi.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?