Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Mormânt în flăcări


Mormântul din „Cimitirul Nordic” al fostei profesoare Carmencita Culiță, care a predat la Colegiul Național „Unirea”, a luat foc luni seară. Evenimentul a fost anunțat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” prin intermediul numărului unic de urgență 112. Pentru stingerea incendiului de la „Cimitirul Nordic”, la fața locului s-a deplasat o autospecială  cu apă și spumă.
Bătrânele din Dumbrăveni consideră că focul nu a izbucnit din întâmplare, iar la mijloc ar fi vorba de farmece. „Eu cred că femeia moartă a avut farmece făcute. Altfel nu îmi explic cum de a izbucnit focul la mormânt. Când eram copil, treceam cu mama într-o seară prin cimitir. Din senin, un mormânt a luat foc. Nu am uitat niciodată întâmplarea”, a precizat bătrâna. În schimb, preoții susțin că totul este o întâmplare. „Nu are re-levanță din punct de vedere religios o asemenea întâmplare. Este vorba doar de superstiții, exact ca și cea care spune că dacă plouă la înmormântare, decedatului îi pare rău că a murit”, a afirmat preotul Petrică Rău.

***

Reamintim că profesoara Carmencita Culiță, în vârsta de 51 de ani, și-a pierdut viața în data de 21 august, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe drumul european E 85, în dreptul localității Domnești. Un tânăr de 21 de ani, din Adjud, a intrat pe contrasens și a provocat tragedia. Din păcate, profesoara nu a supraviețuit impactului, iar soțul său și șoferul vinovat au suferit răni grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?