Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Antrenorul de la Panciu, Sorin Haraga face practică la Oţelul Galaţi


Antrenorul principal al echipei de fotbal FC Panciu (liga a treia), Sorin Haraga s-a înscris la cursurile Åžcolii Federale de Antrenori pentru a obține licența „A”, licență care îi va permite să pregătească, ca antrenor secund, o echipă din primul eșalon fotbalistic al țării, dar să pregătească și echipe din celalalte eșaloane. Fost jucător al echipei de la malul Dunării, Sorin Haraga efectuează în aceste zile partea practică la clubul la care s-a consacrat, Oțelul Galați, programul său constând în vizionarea antrenamentelor echipei de seniori, dar și discuții de antrenorul Dorinel Munteanu. „Am rămas impresionat de seriozitatea și implicarea jucătorilor de la Oțelul Galați la antrenamentele pe care le efectuează”, a declarat antrenorul echipei din Panciu, Sorin Haraga.

Week-end fără amical

După ce a evoluat 120 de minute în partida de miercuri din faza a treia a Cupei României și a câștigat la penalty-uri (6-5) pe terenul echipei Politehnica Galați, gruparea pănceană va avea un week-end liber și nu va disputa un meci de verificare. „Partida de la Galați s-a disputat pe caniculă și a fost solicitantă pentru fotbaliști. În aceste condiții, le-am acordat jucătorilor o zi liberă și am decis ca sâmbătă (n.r. astăzi) să nu disputăm un amical. În cazul în care liga a treia se va amâna, vom încerca să găsim adversare pentru zilele de marți și vineri”, a spus „secundul” Dănuț Bolocan.

Covaci a fost refuzat de Panciu

Mijlocașul Marian Covaci nu intră în vederile antrenorilor echipei „dintre vii” pentru campionatul 2010-2011. După ce a absentat 20 de zile de antrenamente, Covaci s-a prezentat la echipă cu gândul unei eventuale reprimiri în lot, dar tehnicianul Sorin Haraga l-a anunțat că este liber să-și caute alte echipă. „Din păcate, jucătorul a pierdut cantonamentul pe care l-am efectuat și a absentat 20 de zile de la antrenamente. L-am anunțat că nu intră în planurile mele pentru noul sezon deoarece nu este corect față de ceailalți jucători care au pus umărul la pregătiri”, a spus „principalul” Sorin Haraga.

Hanga și Balaban sunt OK, Hrimiuc și Bogdan Rusu în așteptare

Noile achiziții ale echipei FC Panciu, Marian Hanga (Pambac Bacău) și Alex Balaban (FC Botoșani) au semnat contracte cu formația pănceană și au fost transferați cu acte în regulă. În aceiași situație se află și Radu Sascău (Pambac Bacău), jucător care și-a dat acceptul pentru a evolua la Panciu. De altfe, Sascău a impresionat prin tehnică în jocurile de verificare și este considerat unul din cei mai importanți jucători ai echipei. La polul opus, se află Cristian Hrimiuc (FCM Bacău) și Bogdan Rusu (Aerostar Bacău), fotbaliști care mai au de așteptat câteva zile pentru vor fi transferați la FC Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?