Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Cantonament în „stil comando“ pentru patru rugbişti focşăneni


Echipa națională de rugby Under 19 ani va efectua, începând de astăzi, un stagiu de pregătire de două săptămâni la Predeal.
Lotul de 33 de jucători va avea un program încărcat care cuprinde printre altele pregătire în stil comando, pregătire psihologică, ședințe video, meciuri de pregătire și câte două antrenamente pe zi. Antrenorul Răzvan Popovici a spus că este primul stagiu de pregătire fizică și speră ca lotul să se completeze și cu jucători care evoluează în campionatul intern la echipe de seniori. „Mergem la Campionatul European cu gândul de a câștiga. Lotul pe care l-am selectat este bun. Sperăm să ne întărim și cu jucători care evoluează deja pentru echipe de seniori pentru a forma un grup cât mai competitiv”, a declarat Popovici.
Printre jucătorii care se vor antrena la Predeal se află și patru rugbiști de la Liceul cu Program Sportiv Focșani: Alin Alexe, Vasilică Pașcu, Ionuț Mazăre și Marian Gorcioaia. România Under 19 va participa la Campionatul European care va avea loc între 23 și 31 octombrie, la Bruxelles, în Belgia. Echipele calificate la această competiție sunt: Rusia, România, Belgia, Georgia, Germania, Portugalia, Spania și Polonia. Câștigătoarea competiției se va califica la Junior World Rugby Trophy, care este destinat Under 20 și care va avea loc în 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?