Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Varză dulce cu sos de roşii şi smântână


Ingrediente:
o varză mică
o ceapă
un morcov
4-5 linguri ulei
2 roșii
4 linguri smântână
sare, piper, foaie de dafin, mărar și pătrunjel verde.
 
Mod de preparare:
Dau pe robot varza și ceapa. Călesc în ulei, adaug morcovul feliat, condimentez. Când scade sucul propriu, adaug o ceașcă cu apă, las să scadă. Între timp pregătesc sosul. Dau pe răzătoare roșiile, dau un clocot cu sare, piper și foaie de dafin. Trec sosul prin sită, adaug mantana, las 2-3 minute să se omogenizeze. Adaug sosul în varză fiartă, las pe flacără pentru 2-3 minute. Presar cu mărar și pătrunjel verde. Servim cu ochiuri și mămăliguță.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?