Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Boc a fost huiduit pe centura Capitalei


Premierul Emil Boc, aflat în inspecție la centura de nord a Capitalei, a fost oprit de un grup de persoane care l-au huiduit și i-au cerut demisia, spunându-i că sunt luați de „proști și cobai” prin tăierea salariilor și că de când a preluat mandatul de prim-ministru nu au văzut nimic bun realizat. Grupul de persoane, care s-au recomandat drept polițiști comunitari și funcționari concediați din primăriile sectoarelor 1 și 2, i-au reproșat premierului că a tăiat salariile, a impus taxe și nu a creat condiții pentru înființarea locurilor de muncă, dar și legăturile puterii cu „infractori ca Bercea Mondialul”. „Ne luați de proști, de cobai. Noi, dacă nu ne simțim capabili, ne dăm la o parte”, i-au spus protestatarii premierului.

Boc: Protestul a fost premeditat de primarul Chiliman

Premierul a acuzat că protestul organizat în timpul vizitei sale pe centura de nord a Capitalei de către polițiști comunitari din sectorul 1 a fost premeditat de primarul liberal Andrei Chiliman, care a permis ca în poliție să se angajeze prea multe persoane, aflate acum în fază de concediere.
„Este evident că a fost premeditat, erau trimiși de Chiliman oameni de la sectorul 1 din Poliția Comunitară, pentru că primarul a angajat fără răspundere 1.800 de oameni în poliție și nu aveau loc decât 800. Să meargă să-i ceară socoteală lui Chiliman”, a spus Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?