Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

David Villa era să rămână fără un picior la 4 ani!


David Villa, eroul Spaniei de la Cupa Mondială din Africa de Sud are o poveste cutremurătoare în spate. Când era copil, a fost în pericol de a-și pierde piciorul drept din cauza unei fracturi la femur. Teribilul accident a avut loc la un joc de fotbal între vecini, când un copil mai mare a căzut peste piciorul său. Miraculos, copilul de patru ani a avut noroc, scăpând întreg după un chin ce a durat șase luni, timp în care a fost nevoit să stea în ghips.
Tatăl său, Jose Manuel, a declarat: „Când veneam de la mină, petreceam două ore cu el. Îi pasam mingea pe piciorul stâng ca să învețe să joace cu el. Cred că e motivul pentru care acum e la fel de bun cu ambele picioare”.
David Villa nu a vrut să devină miner ca tatăl său: „Nu am vrut să devin miner din cauza accidentelor frecvente”. A devenit însă unul dintre cei mai mari atacanți din istoria Spaniei. Până acum a marcat cinci goluri la Cupa Mondială din Africa de Sud, aducându-și un aport major la prima finală de „mondiale” pentru Spania, finală ce va avea loc duminică împotriva Olandei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?