Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

În şanţ din cauza băuturii


Un biciclist din localitatea Bolotești a căzut într-un șanț de la marginea drumului, din cauza faptului că era beat. Gheorghe C., de 47 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu o bicicletă, pentru că băuse peste măsură, s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul de pe margine drumului. În urma incidentului, a rezultat rănirea gravă a biciclistului.
Åži pe raza comunei Garoafa, Ionuț S., de 20 de ani, din localitatea Vânători, în timp ce se deplasa cu o căruță, din cauza neatenției, l-a acroșat și accidentat grav pe Mărgărit G., de 80 de ani, care se deplasa pe marginea drumului. Cercetările sunt continuate de polițiști, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei. Joi, în afara localității Mircești, Gina G., de 43 ani, din Vânători, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, din cauza neatenție în conducere, a pierdut controlul vehiculului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în pârâul „Åžoimul”. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.
Åži la Negrilești, polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs un accident. Constantin E., de 54 de ani, s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea. Din primele verificări, s-a stabilit că în momentul accidentului, bărbatul cobora pe o fâneață și din cauza neatenției în conducere, s-a răsturnat cu tractorul. El a suferit mai multe leziuni în zona bazinului. Momentan, bărbatul se află internat în Spitalul Județean de Urgență Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?