Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Carrefour ajută sinistraţii


Lanțul de magazine Carrefour a sprijinit campania umanitară „Apa trece pietrele rămân” și este solidar cu oamenii încercați de greutăți din zonele inundate de ploile din ultima perioadă. Carrefour a sărit în ajutor pentru cei 2.000 de oameni care au rămas fără case în cele 18 județe ale țării din zona Moldovei și Banatului, oameni care nu mai au unde să se adăpostească și nici cu ce se hrăni. Aproximativ șase tone de alimente de bază și îmbrăcăminte au fost trimise către cele aproape 900 de familii din zonele sinistrate. În cadrul acestui  proiect, Carrefour a mobilizat echipele din toate hipermarketurile și supermarketurile pentru a participa cu toate forțele la diferitele acțiuni. Carrefour România a răspuns unui număr mare de cereri de ajutoare din partea diferitelor asociații dar și autorităti locale, pentru sinistrați, donând mii de produse, participând financiar dar și logistic, cu transport și depozitare.
S-au donat produse alimentare și non alimentare, iar fundațiile care au ridicat produsele din hipermarketurile Carrefour au primit sprijinul echipelor din magazin pentru a organiza totul în cel mai scurt timp posibil.
Campanii de ajutorare pentru sinistrați au inițiat jurnaliștii de la Observator și Antena 3 alături de fundația „Mereu Aproape”, iar cu sprijinul Carrefour au început campania umanitară „Apa trece pietrele rămân” pentru a-i sprijini pe cei care au pierdut totul din cauza apelor. În plus, Carrefour a demarat în colaborare cu diferite centre comerciale din țară și Crucea Roșie, campanii de strângere de alimente și alte articole utile, amplasând urne speciale de colectare precum și corturi unde se pot strânge din donații alimente, haine, paturi. „Carrefour este în continuare în alertă și strânge în toate magazinele sale produse alimentare, paturi, prosoape, chiar și aparate electrice de primă necesitate pentru a trimite noi ajutoare către oamenii care au mare nevoie de ajutor acum când totul le-a fost distrus” a declarat Andreea Mihai, director marketing, Carrefour România.

Convoi cu ajutoare de la țăranii vrânceni

Å¢ăranii vrânceni au început să colecteze ajutoare pentru a le trimite, săptămâna viitoare, către sinistrații din Dorohoi. Liderul Propact Vrancea, Costel Ichim, a precizat că este vorba despre alimente, cereale dar și cherestea de la țăranii din zona de munte a județului. „În perioada 15-17 iulie vom trimite trei camioane de cherestea, un camion cu alimente și un camion cu cereale”, a precizat Costel Ichim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?