Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Somnul la volan produce accidente


Un tânăr a fost rănit grav și alți doi au fost răniți ușor în urma a două accidente rutiere produse luni, la Golești și Focșani. La ora 14.00, pe DN 2 – E 85, în localitatea Golești, Răzvan S., de 21 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda Octavia, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a lui Andrei B., pasager în autoturism. Tinerii au fost scoși din mașină de pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care a acționat pentru descarcerarea șoferului și a pasagerului. Pompierii au acționat cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru scoaterea celor doi, după care au fost preluați de către echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, după care vor lua măsurile care se impun.
În dimineața aceleiași zile, pe strada Longinescu din Focșani, Daniel P., de 28 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autobuz, marca Scania, care era parcat pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?