Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Concurs distractiv între licee


Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” au fost câștigătorii concursului interliceal „Focșanii vechi și noi”, organizat în cadrul  Zilelor Municipiului Focșani. La concurs au participat mai multe unități de învățământ, respectiv Colegiul „Al. I. Cuza”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, ai căror reprezentanți s-au „duelat” ieri pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”.
Adolescenții talentați și dezinvolți au făcut spectacol și i-au amuzat pe primarul Decebal Bacinschi și viceprimarul Bogdan Matișan, spectatori de seamă alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Diaconu.
Organizat cu prilejul „Zilelor Municipiului Focșani”, concursul a debutat cu proba de cultură generală. Chiar dacă s-au mai poticnit pe alocuri, elevii au reușit să răspundă contra cronometru la întrebările despre istoria Focșaniului. În cea de-a doua probă, elevii au interpretat momente artistice, iar ultima etapă din concurs a fost prezentarea unui scurt film despre Focșani. Publicul din sală a aplaudat și a râs în hohote la prestația uneia dintre elevele de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, care a interpretat cu mult haz o piesă de muzică ușoară. După această adevărată manifestare de forțe, locul I în concurs a revenit elevilor Dan Babia, Georgiana Măciucă și Adrian Ciobanu, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, coordonați de Eliza Lefter, profesor de istorie al unității de învățământ. Pe poziția secundă s-a clasat echipa de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”. Elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” au obținut premiul al III-lea. Tinerii au fost răsplătiți cu diplome și premii surpriză, toate oferite de Primăria Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?