Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Amy Winehouse, somată să nu se apropie de prinţul Harry


Cântăreața britanică Amy Winehouse a șocat o parte dintre celebritățile prezente în loja oficială a Festivalului Wireless din Londra și a fost somată să nu se apropie de prințul Harry al Marii Britanii, fiind rugată de gărzile de corp ale acestuia să se poarte cuviincios, informează mirror.co.uk.
Amy Winehouse a încercat să atragă atenția prințului Harry în timp ce acesta urmărea, alături de Madonna, concertul susținut de rapperul Jay-Z în cadrul Festivalului Wireless, duminică seară. Din păcate pentru ea, cântăreața nu a ales o modalitate discretă de a face acest lucru, ci a început să strige și să gesticuleze către loja în care se afla prințul Harry – al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, traducerea fonetică a strigătelor turbulentei artiste britanice sună astfel: „Oi Arry. Oi Arry. How are ya luv? I only wanted to say ‘ello to Arry. Oi” (Salut, Harry. Salut, Harry. Ce faci, iubire? Vreau doar să-l salut pe Harry. Salut)”. În acel moment, potrivit tabloidului britanic, fețele cântăreței Beyonce, soția lui Jay-Z, și a actriței Gwyneth Paltrow, aflate în apropiere, exprimau o stupefacție totală. Madonna, Lewis Hamilton, Jenson Button și Kate Moss păreau la rândul lor șocați. După câteva secunde, organizatorii au intervenit și i-au cerut cântăreței să se îndepărteze imediat de acea zonă.
Organizatorii i-au permis în cele din urmă cântăreței să se apropie de culisele din spatele scenei, însă după plecarea prințului Harry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?