Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Melissa Etheridge a intentat


Cântăreața americană Melissa Etheridge a cerut dizolvarea parteneriatului civil încheiat cu fosta sa iubită, Tammy Lyn Michaels, după ce, în aprilie, cele două au anunțat că au pus capăt unei relații care a durat nouă ani, informează accesshollywood.com. Dosarul pentru dizolvarea parteneriatului civil a fost depus vineri la un tribunal din Los Angeles.
Cele două și-au anunțat despărțirea în aprilie. Artista – laureată cu Grammy și, totodată, o influentă militantă pentru drepturile homosexualilor și lesbienelor – i-a declarat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey că despărțirea a avut loc de comun acord, însă a fost un eveniment „trist”. Melissa Etheridge și Tammy Lyn Michaels au organizat o „ceremonie de angajament” în 2003, în California, într-o perioadă în care căsătoriile gay nu erau legale, și au încheiat un parteneriat civil în august 2005.
Căsătoriile gay au fost declarate legale în 2008, în statul american California, pentru câteva luni, înainte de a fi din nou declarate ilegale, în luna noiembrie a aceluiași an. Melissa Etheridge, în vârstă de 49 de ani, și Tammy Lyn Michaels, în vârstă de 35 de ani, au patru copii împreună, printre care și gemenii născuți de Michaels în 2006, în urma unei inseminări cu sperma unui donator anonim.
Melissa Etheridge are doi copii și cu fosta ei parteneră de viață Julie Cypher, ai cărui tată este David Crosby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?