Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Te Deum la monumentul lui Ştefan cel Mare


Reprezentanții administrației publice locale au participat, aseară, la un Te-Deum în memoria marelui domnitor Åžtefan cel Mare. Evenimentul a avut loc la statuia domnitorului de lângă Muzeul Județean. De asemenea, focșănenii au putut participa la un spectacol de operetă. A fost pusă în scenă piesa lui Ciprian Porumbescu, „Crai nou”. Au interpretat membrii corului Millenium din Slatina, județul Olt. Toate aceste evenimente au fost organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Focșani, care vor avea loc până pe 6 iulie.
Astăzi, focșănenii pot participa la campionatul municipal de tenis de câmp „Cupa Municipiului Focșani”, care va avea loc în Parcul Bălcescu. La ora 10.00, va începe Festivalul Coral Internațional „Pastorala”, la Teatrul Municipal, iar la ora 11.00 va avea loc un minicampionat de volei. Diseară, la ora 18.00, Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei” va susține un concert în Piața Gării, ziua urmând a se încheia cu Caravana cinematografică, în Piața Teatru.
Mâine vor avea loc un campionat de tenis de câmp și unul de șah, o proiecție de film la ora 11.00. În parcul R. Schumann va avea loc un spectacol al Ansamblului „Å¢ara Vrancei”, iar la ora 22.00 încă o proiecție de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?