Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Dan Bitman: Sunt oameni şi firme care nu pot fi controlate


Fostul consilier personal al ministrului de Finanțe, artistul Dan Bitman, a susținut, într-o emisiune televizată, că la nivelul Ministerului Finanțelor există evidențe clare privind activitatea economică, dar există companii și oameni de care nu se poate atinge nimeni. „În Ministerul Finanțelor chiar sunt specialiști extraordinari, să nu credeți că nu se știe la nivelul Ministerului de Finanțe ce ce întâmplă în România, să nu credeți că nu se știe pe unde se fură, cine fură, sunt filmați, sunt fotografiați și sunt arhivați, dar există firme care n-au voie să fie controlate niciodată și oameni care n-au voie să fie controlați niciodată”, a spus Dan Bitman.
Fostul consilier al ministrului Vlădescu a susținut, într-o intervenție la RealitateaTV, că populația nu contrează în luarea deciziei, nu contează pentru clasa politică, iar în prezent există o prăpastie între politicieni și oamenii simpli.
„Presa, de ani de zile (…) menajați (…) clasa politică, în sensul că ar trebui să explicați opiniei publice că populația nu contează în luarea deciziei și că există o prăpastie uriașă între cei care ne conduc și cei care suportă. Noi suntem cei care suportă și trebuie vorbit odată cinstit (…) oameni trebuie spus ‘oameni buni nu vă mai plângeți și nu mai așteptați nimic, nimic de la guvernanți’, niciuna din legile sau demersurile făcute (…) în ultimii 20 de ani (…) nu sunt făcute pentru oamenii simplii și pentru oamenii fără putere”, a spus Bitman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?