Astăzi îl vom cunoaşte pe Luca Ştefan Neagu

0
411


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Luca Åžtefan Neagu, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Bună, numele meu este Luca Åžtefan Neagu și am 3 ani și 5 luni. Sunt un copil tare vesel și vorbăreț dar nu prea îmi place să împart cu nimeni jucăriile mele. Lumea spune despre mine că sunt frumos și că voi avea multe admiratoare când voi fi mare. Ce-i drept, fetele mă plac de pe acum și eu pe ele. Dacă și vouă vă place de mine, votați-mă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here