Astăzi îl vom cunoaşte pe Stere Leonardo

0
320


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@mo-nitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizua-lizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Stere Leonardo, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Mă numesc Stere Leonardo și am 5 luni. Sunt unul dintre cei mai frumoși copilași ai comunei Urechești. O iubesc pe mami și la fiecare năzbâtie pe care o fac, ca pedeapsă primesc cel mai dulce sărut părintesc. Vă pup și vă cer un vot!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here