Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Celine Dion va avea gemeni


Celine Dion, care a anunțat că își dorește extrem de mult încă un copil alături de soțul său, Rene Angelil, va avea gemeni, după luni de încercări prin fertilizare in vitro, informează starpulse.com. Vedeta pop de 42 de ani mai are un băiețel de 9 ani, Rene-Charles.
În luna februarie Dion anunța că a trecut prin patru încercări nereușite de fertilizare in vitro, fapt care a lăsat o puternică amprentă psihologică asupra sa. Însă totul e bine când se termină cu bine. Celine și soțul său, Rene, au un dublu motiv de sărbătoare, după ce solista a rămas însărcinată cu gemeni în urma celei de-a 6-a încercări in vitro. ‘Suntem extraordinar de fericiți. Celine speră să fie o sarcină ușoară și sănătoasă. Ea spera să mai avem un copil, dar vestea că vom avea doi este o dublă binecuvântare’, a declarat soțul vedetei. Celine Dion se află în cea de-a 14-a săptămână de sarcină, iar sexul micuților va putea fi aflat în luna iunie.
Această veste vine la aproape 10 luni după ce reprezentantul solistei anunțase că aceasta va avea un nou copil, însă Celine Dion a pierdut sarcina în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?