Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Salată de viţel cu castraveciori acri şi maioneză


Ingrediente:
300 g carne de vițel
1-2 buc castraveciori acri
ceapă după gust (eu am pus jumătate ceapă uscată albă și jumătate ceapă roșie)
2 cartofi mai micuți
maioneză după gust
sare, piper, cimbru după gust
 
Mod de preparare:
Carnea se spală, se șterge, se taie în felii mai mici și se pune la fiert în apă rece cu sare… După ce se ia toată spuma formată se adaugă cartofii tăiați în felii și se lasă să fiarbă la foc mic. Între timp se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt sau julien, iar castraveciorii se toacă cubulețe mici. După ce au fiert carnea și cartofii, se lasă puțin la răcit, apoi se toacă mărunt și se adaugă peste ceapă și castraveciori.Se amestecă cu maioneză după gust și se potrivește de sare și condimente. Se așează pe platou, se decorează și se servește rece.

Poftă bună! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?