Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Cutremur prevăzut de Doina!


Clarvăzătoarea Doina Ionel, cunoscută de la OTV, vede cu ochii minții evenimente ce vor avea loc în viitor. Femeia, născută în Vrancea, s-a aflat în redacția noastră unde a făcut și câteva demonstrații de clarviziune. Cu ajutorul „pranoterapiei” poate ajuta persoanele aflate în necaz .

Prezicătorii, clarvăzătorii și alți oameni „înzestrați” au existat încă din cele mai vechi timpuri. Ce-i drept, mulți dintre aceștia erau niște impostori care se foloseau de credulitatea și necazurile semenilor pentru a face bani de pe urma lor. Astăzi lucrurile sunt la fel ca acum câteva sute și chiar mii de ani. Zeci de pretinși paranormali, buni cunoscători ai psihologiei umane fac adevărate averi profitând în primul rând de naivitatea semenilor. În acest noian de oameni care susțin că au „linie directă” cu Divinitatea mai sunt totuși și persoane care chiar au ceva special. Doina Ionel, în vârstă de 53 de ani, pare să fie una dintre cele care posedă un har de la Dumnezeu. Aceasta este născută în Vrancea dar locuiește de 17 ani în Italia și se recomandă ca fiind „pranoterapeut” profesional. „Pranoterapia” se bazează pe energia vitală a Universului și ajută la refacerea sănătății, a stării emoționale și multe altele. Femeia și-a descoperit capa-citățile paranormale încă de mică dar nu a dat prea mare atenție acestora. Totuși, cu timpul a început să aibă premoniții și putea vedea pro-blemele pe care o persoană le are doar cât închidea ochii. Pe la începutul anilor 1980 pute-rile au început să îi crească și atunci a început să conștientizeze că poate fi de folos umanității folosindu-se de preziceri și de energie. Doina Ionel susține că a avut o premoniție cum că regimul comunist va cădea încă cu trei ani înainte ca acest lucru să se întâmple. Cum nu putea spune așa ceva în mod liber, doar familia ei știa de ceea ce văzuse cu ochii minții. Imediat după momentele din 1989 a putut să plece peste hotare și încet, încet a căpătat notorietate, ceea ce a ajutat-o să țină ședințe de „pranoterapie” în țări precum Franța, Anglia și chiar SUA. Clarvăzătoarea susține că a ajutat la prinderea mai multor criminali dar și că a prezis cutremurul din Chile. „Am ajutat de mai multe ori polițiștii să prindă diverși infractori. Am precizie de micron în ceea ce prezic. La un moment dat le-am spus numărul de înmatriculare al mașinii unui criminal după care le-am mai spus și faptul că acesta are un defect la un picior motiv pentru care și-l târâie. Au rămas surprinși de acuratețea celor spuse de mine”, a spus Doina Ionel. Despre Divinitate spune că este energie în stare pură și că deseori comunică cu Ea. „Eu sunt foarte credincioasă și mă duc destul de des la biserică. Este una în București care poartă hramul Constantin și Elena, primesc energie imediat ce intru. O simt cum iese din pardoseală și îmi intră în tot corpul, îmi ridică brațele și îmi unește palmele în formă de rugă”, a mai adăugat Doina Ionel.

„Până la sfârșitul anului va avea loc un cutremur foarte mare „

Aceasta mai spune că persoana pe care o tratează nu trebuie să fie neapărat de față ci chiar și la sute de kilometri distanță. Este suficient să își închidă ochii și să audă vocea persoanei aflate în suferință la telefon, atât de mare este pu-terea ei. Din cele două fete pe care le are, doar cea mică, Ramona spune că o moștenește. „Fiica mea, Ramona mă moștenește dar este încă la început, mai are mult până să mă ajungă. În ceea ce mă privește nu știu pe cineva în familie care să fi avut un astfel de dar”, mai precizează clarvăzătoarea Doina. Ca tot omul a fost și ea cuprinsă de mirajul câștigului la loterie dar spune că îi este mult mai greu să prevadă cifre decât orice altceva. Asta nu a împiedicat-o să câștige la loteria italiană mai bine de 2000 de euro cu un bilet care a costat 50 de cenți. Cel mai mare sceptic al clarvăzătoarei a fost chiar tatăl ei dar acesta și-a schimbat părerea după ce a văzut că tot ce zice se adeverește. Nici noi nu eram mai încrezători în ceea ce susține că poate face dar după ce a făcut câteva demonstrații la sediul redacției, ne-am schimbat opinia. Doina a închis ochii și a spus mai multor colegi din redacție lucruri mai mult decât personale pe care efectiv nu avea să de unde să le știe. Acest har al ei o ține numai pe drumuri iar când veți citi articolul probabil că va fi deja în Italia, a doua țară mamă pentru ea. Cu toate acestea puteți să faceți programări pentru ședințe de „pranoterapie” la numărul de telefon 0762.557.763 iar mai multe informații despre tarife, „pranoterapie” puteți afla pe site-ul www.doinaionel.ro. Clarvăzătoarea Doina, membru al Institutului de Cercetare Paranormală din Italia a plecat din redacție nu înainte de a face o prezicere sumbră. „Până la sfârșitul acestui an va avea loc un cutremur foarte mare într-o zi de sărbătoare. Până acum nu am reușit să îl localizez în timp și spațiu dar sigur va veni”, a mai declarat Doina Ionel.
Dacă este într-adevăr o femeie cu un har special sau nu, rămâne la aprecierea celor care o vor contacta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?