Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

O femeie din România, condamnată la 3 ani de închisoare în SUA pentru furt din bancomate


O româncă în vârstă de 30 de ani a fost condamnată la trei ani de închisoare de un Tribunal din New Haven, pentru rolul pe care l-a avut într-o operațiune de furt din bancomate contracarată de poliția din orașul Norwalk.

 Gina Gheorghe a pledat vinovat în februarie pentru comiterea de fraude bancare și furt de identitate. Complicele acesteia, Victor Vasile Constantin, la rândul său originar din România, a fost condamnat la 10 martie la patru ani de închisoare pentru aceleași infracțiuni.

Oficialii din cadrul băncii au descoperit adeziv uscat în jurul dispozitivului în care se introduce cardul, la un bancomat situat la intrarea într-o sucursală a Bank of America, potrivit poliției.

Detectivii au obținut informații pentru a realiza un portret-robot al suspecților și au organizat o operațiune de filaj în apropierea băncii, situată pe strada North Main.

După ce au fost reținuți, acțiunile lui Constantin și Gheorghe au fost coroborate cu o serie de operațiuni de furt din bancomate realizate la mai multe sucursale ale Bank of America în comitatul Fairfield, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului general al districtului Connecticut, Tom Carson. Gheorghe și Constantin se află în închisoare de când au fost reținuți, la 26 martie 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?