Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Alertă de incendiu de la o oală uitată pe aragaz


Un tânăr din Focșani, care locuiește la etajul șapte al unui bloc de pe Bulevardul Unirii, a pus o oală cu apă și carne la fiert, după care a adormit. Între timp, apa a scăzut, iar oala a luat foc. Fumul nu l-a trezit pe bărbat, care dormea dus, dar i-a speriat pe vecini care au sunat la 112. La fața locului au venit trei mașini de pompieri, ale căror sirene se auzeau din capătul orașului, dar băiatul tot nu s-a trezit. Pompierii au intrat peste el în casă și au deschis toate geamurile pentru ca fumul să iasă afară și eventual să nu-i strice somnul tânărului.
Pompierii care erau la fața locului au spus că acesta a lăsat oala pe foc la fiert, apa a scăzut, după care oala a luat foc. Fum era în toată casa, mai puțin în ca-mera în care dormea băiatul.
Vecinii sunt foarte revoltați și spun că este pentru a treia oară când se întâmplă așa ceva. „A lăsat oala pe foc și el dormea. Este a treia oară când a luat foc așa și problema este că ne dă foc și nouă. O să facem plângere, poate așa va fi mai atent. Noi suntem foarte speriați de când a ars mansarda de la blocul de lângă noi și trebuie să fim foarte atenți”, a povestit un bărbat, care locuiește în bloc.
Dacă locatarii blocului nu ar fi simțit mirosul de fum și nu ar fi chemat la timp pompierii, s-ar fi putut întâmpla o tragedie. Oamenii sunt speriați, deoarece la sfârșitul săptămînii trecute mansarda blocului alăturat a fost făcută scrum, iar apartamentele de la etajul X au fost afectate serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?