Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

„Îşi mai descreţeşte lumea fruntea, după atâtea probleme“


Vrâncenii abia așteaptă ziua de 1 Mai, pentru a se putea relaxa la iarbă verde, în mijlocul naturii. După ce au muncit o săptămână întreagă pentru a-și asigura cele necesare traiului de zi cu zi, oamenii vor să se relaxeze preț de câteva ore, în compania fa-miliei sau a prietenilor. Președintele Marian Oprișan și Partidul Social Democrat Vrancea s-a gândit la ei. Vor organiza pe 1 Mai, cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii, o petrecere în Crângul Petrești. Reporterii „Monitorul de Vrancea” au stat de vorbă cu oamenii și i-au întrebat ce părere au despre organizarea unor astfel de manifestări. Toți s-au bucurat că vor avea unde petrece de 1 Mai. Ei spun că toate partidele politice ar trebui să organizeze astfel de manifestări. Åži fiindcă Marian Oprișan este singurul care s-a gândit la ei, îl felicită și îi cer să mai organizeze astfel de evenimente și cu alte ocazii.   

Lucica Ţugui,
62 ani, pensionară
„Este frumos dacă se organizează petrecere cu ocazia zilei de 1 Mai în Crângul Petrești pentru locuitorii din județ. Este un mod de relaxare pentru locuitorii Focșaniului, ai Vrancei în general. Este o inițiativă bună și să se facă exact așa cum se făceau înainte serbările câmpenești, la aer liber în mijlocul naturii. Lumea se relaxa mult mai bine și mai frumos, unii dansau, alții urlau. Era un moment de eliberare sufletească pentru că nu te aude nimeni acolo.” 

Laura Åžufoială,
42 ani, îngrijitoare de păsări
„Sunt din Petrești și mă bucur dacă se organizează o astfel de petrecere cu prilejul Zilei de 1 Mai. Am participat mereu când au fost organizate spectacole acolo. În special, sunt binevenite pentru cei tineri, care merită să se distreze. Să se mai facă și pe viitor.”
Mariana Sârbu,
35 ani, casnică
„A cui este ideea să organizeze în Crângul Petrești spectacole și petreceri ? A lui Oprișan… Se gândește bine, deoarece oamenii au nevoie și de distracție și voie bună, nu doar de muncă. Tinerii au nevoie de relaxare, mai ales că nu prea sunt bani să meargă prin alte județe.”

Denisa Lungu, 17 ani, elevă
„Nu am mai fost până acum la o astfel de petrecere, dar cred că ar fi mișto dacă s-ar organiza în Crângul Petrești o petrecere cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii. Pentru cei din Vrancea ar fi super dacă se organizează, deoarece sunt rare astfel de acti-vități și cu siguranță oamenii vor veni cu mult drag să se relaxeze.”

Timea Zolti, 17 ani, elevă
„Este o posibilitate extraordinară de relaxare pentru cei din Focșani, mai ales că acum este criză. Până acum nu am mai fost la astfel de petreceri, dar anul acesta cu siguranță voi merge.”

Elena Mihaela Pascu,
17 ani, elevă
„Sigur că este bine că se mai gândește cineva și la un mod de relaxare plăcut pentru vrânceni. O petrecere este oricând bi-nevenită pentru locuitorii Vrancei. Eu, personal, nu am mai fost la astfel de spectacole, dar mi-ar plăcea să merg anul acesta.”

Adrian Iordache,
25 ani, șofer
„Este chiar bine să se facă o petrecere acolo, cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii. Au decis foarte bine organizatorii să facă o petrecere pentru oamenii din Vrancea. O să vin și anul acesta împreună cu frații mei, așa cum am fost mereu la petrecerile organizate în aer liber.”

Valeriu Muguriță,
45 ani, muncitor
„Înainte, cu mulți ani în urmă, mergeam mereu, pentru că lucram acolo. Este bine dacă se va organiza și în acest an acolo petrecere cu prilejul zilei de 1 Mai. Se mai destinde lumea.”

Margareta Axente,
31 ani, casnică
„Au luat o decizie bună Marian Oprișan și Partidul Social Democrat de a organiza petrecere în Crângul Petrești în cinstea zilei de 1 Mai. Am fost dar nu acum, în anii precedenți, și mi-a plăcut. Voi veni și anul acesta cu prietenii să vedem ce va fi pe acolo.”

Andrei Åžerbănuț, 17 ani, elev
„Am fost mereu la petrece-rile organizate în aer liber. Este o decizie extraordinar de bună, mai avem și noi nevoie de relaxare. O să merg cu prietenii și ne vom distra cu si-guranță. O să vin cu ai mei colegi de clasă și ne vom vedea acolo.”

Doina Milea, 50 ani,
infirmieră la Terapie Intensivă
„Este chiar foarte frumos să se organizeze astfel de petreceri în Crângul Pe-trești. O să merg acum, mai ales că voi fi liberă duminică. Este bine, își mai descrețește și lumea fruntea după atâtea probleme care sunt.”

Cezar Mădu, 39 ani,
depanator calculatoare
„Sunt bune petrecerile organizate, dar ar trebui să fie mai dese. În general, nu prea merg la astfel de petreceri, dar anul acesta mă gândesc serios să merg împreună cu familia. Acum trei ani am petrecut Paștele la Crâng, împreună cu familia, și mi-a plăcut.”

Maricel Grosu,
35 ani, mecanic
„Este foarte bine pentru cei tineri. Din cauza serviciului nu pot ajunge, dar pentru cei care au timp și vor să se distreze este o modalitate excelentă de a-și petrece timpul liber. Cine a decis acest lucru, să organizeze astfel de petreceri, a gândit bine.”
Valentin, 20 ani, casnic
„Cred că e un mod de relaxare plăcut pentru cei care nu au bani să meargă în alte părți. Felicitări organizatorilor!”

Elena Balercă, 20 ani, casnică
„Sunt binevenite aceste petreceri pentru cei de prin împrejurimi. Nu sunt posibilități materiale pentru a pleca în alte părți.”

Nicolae Cheagă,
55 ani, pensionar
„Am participat și în alți ani când au fost organizate astfel de spectacole în aer liber și mi-a plăcut. Åži anul acesta voi participa. Dacă va fi muzică populară, sigur îi va atrage pe oamenii mai în vârstă, iar mu-zica ușoară îi va aduna pe cei mai tineri.”

Ion Bejan, zugrav
„Mergeam la astfel de petreceri când eram mai tânăr și este foarte bine că se organizează pentru vrânceni. Pentru cei din Focșani este o metodă bună de relaxare. E bine domnule că se organizează petreceri! Eu îl iubesc pe Marian Oprișan, se gândește la oamenii care au posibilități reduse și le oferă o alternativă de relaxare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?