Întâlnire între tineri

0
781


Alexandru Munteanu, președintele Consiliului Județean al Elevilor din Vrancea, a fost la Deva, la sfârșitul săptămânii trecute, unde a participat  la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor. Este pentru prima dată când Alexandru participă la o astfel de întâlnire în calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor vrânceni.
Liderul tinerilor vrânceni spune că în cele trei zile cât a durat întâlnirea, a avut prilejul să învețe de la alți colegi mai experimentați lucruri noi. El consideră că este mai pregătit ca oricând să pună în aplicare ideile pe care le-a preluat de la colegii săi. Pe lângă sesiunile de training și dezbateri la care a luat parte, Aexandru Munteanu a avut ocazia de a merge în excursie cu ai săi colegi, la Sarmisegetuza Regia. Impresionat de experiența trăită în localitatea hunedoreană Deva, președintele tinerilor vrânceni intenționează ca, pe viitor, să organizeze chiar el o astfel de întâlnire cu ai săi colegi din întreaga țară. „A fost o experiență nouă, fiind prima oară când particip la o astfel de adunare națională. Această întâlnire mi-a deschis ochii și mă va ajuta în activitatea mea ca președinte al Consiliului Județean al Elevilor. Sincer vă spun că acești colegi din țară pe care i-am întâlnit, nu credeam că pot fi așa de prietenoși, de isteți și comunicativi. În compania lor m-am simțit ca într-o mare familie, așa cum chiar suntem! Mă bucur enorm că am participat la această adunare și că am rămas cu un gust dulce”, a subliniat Alexandru Munteanu, președintele Consiliului Județean al Elevilor.
Participarea adolescentului la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor a fost posibilă cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și al Inspectoratului Åžcolar Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here