Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Daruri pentru copiii bolnavi


Mai mulți elevi de la Colegiul Național „Unirea” au mers, ieri, încărcați cu bunătăți la copiii cu handicap, aflați în grija Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon”. Acțiunea cu scop umanitar a fost organizată cu sprijinul adolescenților mărinimoși care au pus mână de la mână, din puținul lor, pentru a le aduce celor suferinzi un strop de bucurie și speranțe. Pe lângă fructele pe care le-au împărțit cu generozitate, elevii au pus în pachețelele pe care le-au pregătit și articole de îmbrăcăminte.
Vizitatorii au fost primiți cu lacrimi în ochi de cei 20 de copii cu probleme, care aproape că nu și-au mai găsit cuvintele pentru a le mulțumi pentru neașteptata bucurie ce le-a fost făcută. Profund emoționați de primirea călduroasă pe care le-au oferit-o copiii, elevii au promis că nu se vor opri aici cu acțiunile de acest gen și vor încerca să atragă de partea lor un număr cât mai mare de colegi, dornici să întindă o mână de ajutor celor nevoiași, dar mai ales suferinzi. „Am încercat să adunăm fonduri pentru a le aduce o rază de bucurie celor de la spital. În primă fază o să le ducem fructe și haine, însă acțiunea noastră nu se va opri aici”, a spus Lavinia Chiriac, elevă a Colegiului Național ” Unirea”.
Proiectul de anul acesta a fost coordonat de profesoara Cristina Chiriac, diriginta clasei a IX-E, alături de Cornel Noană, directorul Colegiului, și Romu-lus Buzățelu, director adjunct al aceleiași unități de învățământ focșănene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?