Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

SJA încă îşi aşteaptă şeful


Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție (DGA) nu au făcut publice, încă,  rezultatele concursurilor susținute, luni, pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai serviciilor județene, printre care și Vrancea.
Concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Vrancea a fost susținut de comisarul șef Virgil Cristian și de comisarul șef Ionel Balercă. Luni, reprezentanții biroului de presă ai DGA au precizat că  „rezultatele concursului vor fi făcute publice mâine (ieri-n.r)”, dar nu a fost așa, semn că deliberările nu se fac așa cu una cu două. Contactați ieri de reporterii „Monitorul de Vrancea”, aceștia au precizat că rezultatele ar putea fi aflate mâine (astăzi-n.r).
Inițial, la concurs s-au înscris trei persoane, cei doi și comisarul șef Ion Rusu, șeful Poliției Transporturi Feroviare Vrancea. Ion Rusu nu s-a mai prezentat la concurs din motive personale, după cum spun reprezentanții biroului de presă al DGA. Candidații au susținut un interviu structurat pe subiecte profesionale, iar aprecierea rezultatelor finale ale probei de concurs se face cu note de la 1 la 10. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7. Este declarat „admis” candidatul care va obține nota finală cea mai mare. Colegii celor doi polițiști susțin, în continuare, că șeful va fi Virgil Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?