Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Din nou o victorie, din penalty şi cu noroc


Un nou meci în care echipa FC Panciu i-a ținut cu sufletul la gură pe propriii suporteri. Aseară, în cadrul rundei a XXIII-a a ligii a treia la fotbal, FC Panciu s-a impus pe final, 2-1 (1-0) în fața echipei CSM Pașcani. În urma acestui succes, elevii antrenorilor Sorin Haraga și Dănuț Bolocan se mențin la două puncte în spatele liderului, CF Brăila. Păncenii au controlat primul act, iar Duțu (7, șut din lovitură liberă prins de portar) și Predoiu (17, șut slab din interiorul careului) au trecut pe lângă gol. Primul gol a picat în minutul 29. Stanciu a centrat perfect în careu și Predoiu a trimis balonul cu capul în plasa porții ieșene. Oaspeții au avut șansa egalării, dar Maftei a trimis pe lângă poarta părăsită de Gordin (37). În repriza a doua, CSM Pașcani a egalat la prima acțiune de poartă a sa. Centrarea lui Tabără a fost prelungită în poartă de Maftei (67). Păncenii s-au aruncat cu toate liniile în atac iar golul victoriei a fost marcat din penalty. Olteanu (de la CSM Pașcani) a lovit balonul cu mâna pe linia porții, iar lui Costin i-a revenit șansa de a marca golul victoriei din penalty. Acesta a înscris prima oară, dar arbitrul a repetat lovitura de pedeapsă deoarece mai  mulți jucători au intrat în careu înainte de fluierul arbitrului. Același Costin a punctat pentru a doua oară și a adus trei puncte nesperate, dar meritate pentru FC Panciu. Marți, într-o nouă rundă intermediară, gruparea pănceană se va deplasa la Piatra Neamț, pentru confruntarea cu formația locală, Ceahlăul II.

FC Panciu – CSM Pașcani 2-1 (1-0)
Au marcat: Predoiu (29), Costin (86, din penalty) respectiv Maftei (67).
Stadion: Orășenesc (Panciu), spectatori: 500.
Au arbitrat: Andrei Zaharia, Jenel Dimache și Florin Burlacu (toți din Ialomița), iar observatori federali au fost Horia Abrudan (Bacău) și Aurel Daicu (Suceava).
FC Panciu (antrenori Sorin Haraga și Dănuț Bolocan): Gordin – Stanciu, Constantinescu, R. Stan, Cl. Mihai (46 Chivu) – Tudor, Cioran, Duțu (67 Andrieș), Stoian – Predoiu (56 Covaci, 80 Ungureanu), Costin.
CSM Pașcani: Popa – Tabără, Olărița, Marin (56 Davidoaia), Marcu (56 Olteanu) – Radu (80 Axinte), Topolniceanu, Maftei, Pălăghia – Åžtiubei, Bucovanu (78 Sandu).

Rezultatele etapei de ieri:
FC Panciu – CSM Pașcani 2-1 (1-0),
CSM Focșani – Rapid CFR Suceava 1-0 (1-0),
Pambac Bacău – Dunărea II Galați 0-0,
Cetatea Tg. Neamț – Aerostar Bacău (se joacă astăzi),
CF Brăila – Ceahlăul II P. Neamț 2-0 (1-0),
Petrotub Roman – Oțelul II Galați 1-0 (0-0),
Poli Galați – Willy Bacău 4-1 (1-0),
CS Gura Humorului – Poli II Iași (0-3).
Sporting II Vaslui a stat, deoarece adversara sa, Rarăul Cîmpulung Moldovenesc s-a retras din campionat în tur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?