Bravo lor, bravo focşănenilor

0
23


Fără căpitanul Bucătaru (suspendat pentru cumul de cartonașe galbene), CSM Focșani și-a mai trecut în cont o victorie în liga a treia la fotbal. Echipa antrenată de Aurel Pastia și Adrian Toma s-a impus aseară la limită, 1-0 (1-0) în fața echipei Rapid CFR Suceava, după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundașul Lucian Nistoroiu din penalty (36), după o fază în care Toader a fost agățat în careu de portarul sucevenilor, Gavriloaia. Până la gol, atacantul Milea a ratat două ocazii (10 și 12). După gol, oaspeții au fost aproape de egalare, dar Åžuleru s-a pripit în fața porții (37). În actul secund, sucevenii au fost mai periculoși, iar Jalbă (73 și 87) a ratat din fața porții focșănene. În ultimul minut, fundașul CSM-ului, Eugen Åžtefan a fost eliminat pentru un fault comis în postură de ultim apărător în fața lui Åžuleru, iar lovitura liberă executată de suceveni a trecut peste poartă. Marți, 20 aprilie, CSM Focșani va evolua în deplasare, cu Aerostar Bacău.

CSM Focșani – Rapid CFR Suceava 1-0 (1-0)
A marcat: Nistoroiu (36, din penalty).
Stadion: Milcovul, spectatori: 300.
Au arbitrat: Dumitru Brînză, asistat la cele două tușe de Adrian Vornicu și Iulian Brînză. Observatori din partea FRF au fost Anton Heleșteanu din Iași și Vasile Åžoiman din Bacău.
CSM Focșani (antrenori Aurel Pastia și Adrian Toma): Oprea – Nistoroiu, Crăciun, E. Åžtefan, Săraru – Dumitriu (62 Beșa), Toader, Bîra (86 Radu), Mîndrescu (34 Ciornei) – Toma, Milea.
Rapid CFR Suceava (antrenor Bogdan Tudoreanu): Gavriloaia – Pantea, Plecanciuc (83 Burlacu), Oniu, Jalbă – Stănescu (77 Sava), Romaniuc, Negru (71 Bosancu), Åžuleru – Sevaciuc, Spătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here