Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Jandarmii vrînceni în sărbătoare


Cinci jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Vrancea, cu rezultate foarte bune în activitatea profesională, au fost avansați în grad înaintea expirării stagiului minim, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române. Cu acest prilej, la Casa Armatei, a fost organizat un simpozion intitulat „Jandarmeria Română – 160 de ani de existență”, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale, șefi de instituții și jandarmi. Momentul festiv a fost deschis de șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, colonelul Daniel Catrangiu care a vorbit despre semnificația zilei de 3 aprilie și a dat citire mesajului transmis de ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga.
Printre jandarmii avansați în grad s-au numărat prim-adjunctul IJJ Vrancea, locotenet colonel Ilie Telehoi care a fost avansat la gradul de colonel. De asemenea, plutonierii Titi Leica, Valerică Lungu, Mircea Popescu și Mitică Roșioru au fost avansați la gradul de plutonieri major. Totodată, inspectorul șef Daniel Catrangiu i-a premiat pe jurnaliștii care au cîștigat la consursul de tir dar și pe jandarmii care s-au clasat pe primele locuri la concursurile de tir, șah, mini-fotbal și tenis de masă.
„O instituție puternică a cărei forță este dată de rădăcinile temeinic ancorate în tradițiile națiunii și a cărei evoluție este rezultatul firesc al unei extraordinare capacități de adaptare, modelare și modernizare. Ceea ce este astăzi jandarmeria se datorează în primul rînd dăruirii și pasiunii oamneilor săi. Vă mulțumesc pentru efortul cotidian pe care îl depuneți în misiunea nobilă de protecție a cetățenilor și a statului și vă felicit pentru profesionalismul, echidistanța și seriozitatea cu care vă îndepliniți misiunile”, a precizat Daniel Catrangiu. 
Alături de jandarmi au fost prezenți și vicepreședintele Conisliului Județean Vrancea, Mircea Diaconu, primarul municipiului Focșani Decebal Bacinschi, generalul de brigadă doctor Florinel Damian și subprefectul Vincențiu Micheci. „Vă felicit și vă mulțumesc în numele Administrației Județene pentru efortul permanent pe care îl depuneți. Ceea ce se petrece în prezent în această instituție dovedește preocuparea dumneavoastră. Provocările sînt foarte mari dar cred că veți face față oricărei situații”, a afirmat Mircea Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?