Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Un tânăr s-a dus să-și întâlnească iubita și a fost bătut în propria mașină de doi indivizi, care i-au furat telefonul și portofelul

 

La data de 20 octombrie a.c., ora 21.28, polițiștii adjudeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din mun. Adjud, cu privire la faptul că în stația de autobuz de lângă o școală din municipiu se află o persoană în interiorul unui autoturism, care este lovită în zona feței.
Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată persoana în cauză, și anume un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din com. Urechești, jud. Bacău.
Din primele verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că acesta s-ar fi deplasat pe raza comunei Pufești în seara zilei de 20 octombrie a.c., unde urma să se întâlnească cu prietena lui, iar la scurt timp după ce a oprit autovehiculul pe raza localității, ar fi fost abordat de persoane necunoscute și lovit cu pumnii în zona feței. Totodată, după altercație, acesta a constatat că îi lipsesc telefonul mobil și portofelul. Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe raza municipiului Adjud, oprind în parcarea din zona stației de autobuz, întrucât se simțea rău.
Cel în cauză a fost transportat la Spitalul mun. Adjud pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a și rămas internat.
La data de 21 octombrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, au fost identificați principalii suspecți în cazul de tâlhărie calificată relatat mai sus, și anume: un tânăr în vârstă de 22 de ani, din com. Pufești, jud. Vrancea și un minor în vârstă de 16 ani, din aceeași comună.
În cauză, polițiștii au luat măsura reținerii acestora pentru 24 de ore.

UPDATE! Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 zile a tânărului în vârstă de 22 de ani și arestul la domiciliu pentru minorul în vârstă de 16 ani.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

22 octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?