Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Poliţist lovit cu pumnul în faţă de un scandalagiu


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au trimis în judecată un bărbat de 67 de ani, din Homocea, pentru săvârșirea infractiunii de ultraj. Victima sa a fost un lucrător de la postul de poliție din comună, căruia bărbatul i-a dat un pumn în față.
    Conform rechizitoriului, fapta a fost comisă în luna iunie. Atunci, lucrătorul de poliție a fost sunat de o persoană din localitate, care i-a adus la cunoștiință că un minor, care nu are permis, conduce un moped pe drumurile publice. Urmare a apelului telefonic, polițistul s-a deplasat pe strada indicată de apelant, pentru a vedea despre ce este vorba. Ajuns la fața locului, polițistul a găsit persoana care l-a sunat, dar și pe copilul despre care s-a spus că a condus mopedul fără să aibă permis de conducere. În timp ce omul legii încerca să-i stabilească identitatea copilului, la fața locului a venit inculpatul, care a început să-i adreseze injurii. Polițistul i-a cerut scandalagiului să se legitimeze, dar agresorul a refuzat. De asemenea, nu a vrut să meargă nici la sediul postului de poliție pentru a-i fi stabilită identitatea. Atunci, polițistul a încercat să-l încătușeze pe bărbat, dar nu a reușit, deși a folosit spray-ul iritant lacrimogen. În momentul în care polițistul se chinuia să-l încătușeze, inculpatul i-a aplicat omului legii o lovitură cu pumnul în zona feței.
    În urma loviturii primite, omul legii a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale. Audiat fiind, bărbatul a negat că l-ar fi agresat pe omul legii. El a fost contrazis de câțiva martori, care au declarat că l-au văzut când a dat cu pumnul în polițist. Bărbatul trimis în judecată pentru ultraj nu a mai avut probleme cu legea, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?