Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ficăţei de pui pane


Ingrediente:
500 g ficat de pui
2 ouă
6-7 linguri făină
150 ml ulei
1 linguriță pătrunjel tocat sau uscat
sare, piper, cimbru
 
Mod de preparare:
Se spală bine ficățeii, se pun într-o strecurătoare, apoi se pun într-un castronel și se condimentează cu piper și cimbru. Într-o farfurie amestecați ouăle cu 4-5 linguri de făină, sare, piper, pătrunjel. Puneți uleiul la încins, dați pe rând ficățeii prin făina rămasă, apoi prin compoziția de ou cu făină și puneți-i la prăjit. După 3-4 minute întoarceți-i pe partea cealaltă.
După ce s-au prăjit, scoateți-i pe hârtie absorbantă. Se pot servi cu spanac, piure, murături, salate, etc. Poftă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?