Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Când timpul nu mai are răbdare… Un tânăr vrâncean eminent a murit la un spital din București

Sursa foto: postări publice pe Facebook – Valentin Filimon, Monica Buciuman

 

Începutul de an e speranță; speranță că va fi mai bine, că o vom putea lua de la capăt, că vom putea face schimbări care să ne afecteze pozitiv viața. Dar, câteodată, timpul nu mai are răbdare și ne lasă chiar fără cei care ne sunt speranță.

Moartea unui tânăr din Tâmboești, Manuel Adelin Manolache, a îndoliat întreaga comunitate.

„Așa cum unii dintre voi ati aflat, fratele meu Manuel a decedat sâmbătă, în jurul orei 17, la spitalul Elias din București. Este un moment greu pentru întreaga familie, așa că apelăm la înțelegerea și discretia voastră și vă rugăm să lăsați familia să dea curs pregătirilor și să lăsați spațiu părinților in aceste momente dificil de suportat.

Persoane de contact pentru eventuale întrebări voi fi eu și Sergiu. Pentru cei care doresc să îi fie alături pentru ultima dată, priveghiul va avea loc începând de marți seara, la ora 17:00. Trupul îi va fi depus la Capela Bisericii Adventiste din Tâmboiești, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12 la Cimitirul din Tâmboiești, unde va fi așezat lângă sora noastră Adelina, până la venirea bunului Dumnezeu. ”, se arată într-o postare publică pe Facebook a Monicăi Buciuman. Sute de oameni au transmis mesaje de susținere și de condoleanțe.  „”Și făgăduința pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viața veșnică”- 1 Ioan 2.25 Domnul să vă întărească!”, este unul dintre comentariile la postare, transmis Mariana Dumitriu.

Potrivit datelor de pe pagina de facebook a tânărului, el a absolvit Colegiul Național Unirea din Focșani și Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Universitatea Politehnică din Bucureşti).

Tot într-o postare publică pe Facebook, Valentin Filimon scrie că sâmbătă: „06/01/2024 a fost o zi tristă pentru mine, Manuel Adelin Manolache, nepotul meu, aflînd despre tine, vestea tristă că ești la spital într-o stare rea de sănătate, dar totusi mai trăgeam nădejde că îți vei reveni, însă planul Domnului cu tine a fost altul…. nu stiam că în seara asta vei trece la odihnă pînă la revenirea Domnului. Ne-ai luat prin surprindere pe toți, ne-ai lăsat fără cuvinte, dar dacă Domnul asa a îngăduit… nu ne putem opune Lui. Vei rămâne în amintirea noastră, ca nepotul vesel si asteptam cît de curînd sa ne întîlnim la revenirea Lui.”

Într-un comentariu la această postare, la care sute de persoane au reacționat transmițând mesaje de condoleanțe, Adina Costin scrie: „Nu pot să cred despre această veste tristă pe care ne-ai dat-o Valy. Dumnezeu să dea putere părinților si nouă rudelor să trecem peste această mare perdere, suferinșă, pe care am primit-o din partea nepotului nostru Manu, asa cum îi ziceau toti apropiații. Sincere condoleanțe părinților îndurerați pentru această pierdere imensă!”.

Familia lui Manuel Adelin ne-a transmis o fotografie și următorul mesaj pe telefonul redacției:

„Manolache Manuel Adelin, fiul patronului SC Orion SRL, a încetat din viată la Spitalul Elias în ziua de 06.01.2024 la vârsta de 36 ani.
A absolvit Colegiul Național Unirea, profilul informatică, a urmat cursurile Universității Politehnice, Facultatea de Calculatoare și Automatică (specialitatea calculatoare), Master tot în acest domeniu, după care obține titlul de doctor în calculatoare și tehnologia informației la vârsta 31 de ani. În momentul de față era membru în Comisia Națională de implementare a calculatoarelor cuantice și de asemenea era membru în Comitetul Național de Securitate Cibernetică, fiind totodată si cadru universitar. Nu a contenit să studieze și să-si aprofundeze cunoștințele în foarte multe domenii, devenind astfel o enciclopedie, om care ar fi avut încă foarte multe lucruri de oferit acestei lumi. Din păcate, viața a fost nedreaptă răpindu-l din sânul familiei la o vârstă atât de tânără.

El si-a lasat amprenta asupra miilor de oameni ce l-au cunoscut si cu sigurantă bunătatea de care a dat dovadă în scurtul mers pe acest pământ, nu va fi uitată niciodată.

Toti cei care l-au cunoscut și l-au iubit își pot lua ramas bun, joi 11.01.2024 la ora 12, cu ocazia înmormântării sau pe data de 09 și 10.01.2024 ora 17, cu ocazia priveghiului, fiind depus la Capela mortuară a Bisericii Adventiste Tâmboiești.”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate, tuturor celor care l-au cunoscut și iubit pe Manuel Adelin Manolache.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?