Ediția: Miercuri 11 Iunie 2025 Nr. 6896

Pate de soia


Ingrediente:
500 g soia boabe
ulei, sare, piper
ierburi uscate ca: oregano, busuioc, rozmarin…etc.
o legătură de ceapă verde
Pt. ornat:
ridichi
castravete
măsline
frunze de pătrunjel verde
 
Mod de preparare:
Am pus de seara soia într-un bol la înmuiat, apoi dimineață am schimbat apa și am pus-o la fiert la foc mic timp de 3 ore. Apoi am scurs-o de apă și am făcut pastă boabele de soia cu blenderul de mână. În timp ce facem pasta adăugăm ulei, sare, și piper după gust. Amestecăm bine. La sfârșit am adăugat ierburile și ceapa verde tăiată rondele. Jumătate din pateul  făcut l-am lăsat fără ceapă, iar cealaltă jumătate cu ceapă. Se poate servi dimineața la micul dejun cu castravete, ridichi, măsline, fiecare după preferință. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?