Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Serviciile electronice oferite de Primăria Focșani, indisponibile vineri

Comunicat de presă:
          Vineri, 12 iulie 2024, vor fi indisponibile toate serviciile electronice oferite de Primăria Municipiului Focșani. Este o situație temporară cauzată de relocarea conexiunilor de date în cele trei locații unde funcționează Primăria Municipiului Focșani pe perioada lucrărilor de reabilitare a sediului din strada Dimitrie Cantemir. Precizăm că vor fi indisponibile toate serviciile electronice oferite cetățenilor, inclusiv plata online a taxelor și impozitelor locale. Din cauza relocării conexiunilor nu va funcționa nici pagina de internet a Primăriei Municipiului Focșani.
          Relația cu cetățenii va fi asigurată prin Registratura Generală care funcționează în imobilul din strada Cuza Vodă, nr. 9A, lângă sediul Libra Bank. Doar aici vor putea fi primite documentele depuse de către cetățeni. Va fi funcțional și numărul de telefon al Primăriei:  0237.236.000.
          Reamintim că, de la 1 iulie 2024, toate serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Focșani s-au mutat în trei locații diferite din oraș.
Cele trei locații temporare sunt:
–  imobilul din strada Cuza Vodă nr 9A, de lângă sediul Libra Bank;
– imobilul din strada Prof Gh. Longinescu nr 4, în apropierea Direcţiei Judeţene de Statistică Vrancea;
– imobilul din strada Cuza-Vodă nr 56, unde a funcționat Serviciul Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor Focșani.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?